Twee meiden van 17 en 18 jaar zijn dinsdagavond op het Doelenveld in Alkmaar mishandeld en beroofd door een groep van ongeveer acht jongeren. De twee zaten rond 20:45 uur op het speelpleintje en negeerden de groep toen ze werden aangesproken. Dat viel niet goed. Ze werden bedreigd, geschopt en geslagen, en hun telefoons werden gestolen. De politie zoekt mensen die meer weten over het incident.

Toen de tienermeiden de groep negeerden werd intimiderend om ze heen gefietst. Van een van de meiden werden haar zonnebril en mobieltje afgepakt en de bril werd expres op de grond stukgegooid. Ze pakte de hand van de dader en werd daarop geslagen. Er ontstond een vechtpartij waarbij de jongedame en haar vriendin werden geschopt en geslagen. Uiteindelijk waren ze allebei hun telefoon kwijt. Ze raakten lichtgewond.

Er is een signalement van een aantal groepsleden:
- donkere jongen, 14 à 15 jaar, ongeveer 1,70m, slank postuur, kort zwart haar.
- getinte jongen, 14 à 15 jaar, ongeveer  1,70m, slank postuur, kort donker haar, wit T-shirt, zwarte bril, op de fiets.
- blank meisje, ongeveer 16 jaar en 1,60, slank postuur, blond golvend haar met highlights, rood Adidas-shirt.
- groepslid met een turquoise kleurige Vespa-scooter met zwarte zitting

De slachtoffers hebben aangifte gedaan en hen wordt slachtofferhulp aangeboden.

De politie zoekt mensen die meer weten over het incident en de daders. Ook eventuele beelden zijn zeer welkom. De politie is bereikbaar via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.  Het zaaknummer is 2021187317.
Pin It
Bekeken: 1970x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/