Sportclub Bergermeer bestaat 40 jaar, maar kende het afgelopen jaar toch wel de meest uitdagende periode. De groep 40-plussers moest het wekelijkse sportuurtje een tijd stilleggen en daarna buiten verder. Dat deden ze ijverig. Maar na de zomerstop kunnen ze weer verder in de gymzaal aan de Beethovensingel. Wie zich wil aansluiten is van harte welkom.

Vanaf woensdag 1 september worden kracht en conditie weer opgekrikt of bijgehouden onder de bezielende leiding van Britt van der Jagt. Soms is er een alternatief zoals het Ommetje van de Hersenstichting. De mannen trainen van 19:00 tot 20:00 uur en de vrouwen aansluitend tot 21:00 uur. Een lidmaatschap voor een jaar kost 100 euro. Vragen stellen over bijvoorbeeld een proefles, of meteen al aanmelden, kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1705x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/