Dit najaar is er weer een Oktoberfest in Alkmaar. En deze keer - zoals het hoort - ook echt in de maand oktober. Een nieuwe organisatie is achter de schermen bezig om op vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober een gezellige avond met muziek, eten en "vele verrassingen" te houden op de Paardenmarkt. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Oktoberfest Alkmaar hanteert een ‘table service’-beleid. Reservering gaat per tafel voor acht personen, inclusief diner, hapjes, entertainment en muziek. De bediening zorgt ervoor dat niemand iets tekort komt. De supertolle line-up bestaat onder andere uit Otto Wunderbar, HossaHossaHossa en dj Chris Deluxe. Let op: het dragen van traditionele kleding - Lederhosen of een Dirndl dus - is verplicht en de minimumleeftijd is 21 jaar.

Het feest duurt op beide dagen van 17:00 tot 23:30 uur. Er zijn Gold, Silver en Bronze tickets, waarbij de gouden tafels het dichtst bij het podium staan, de bronzen dichtbij de bar en de zilveren er tussenin. Drankmunten zijn online en op locatie te koop. Meer informatie en tickets op oktoberfestalkmaar.nl en op Facebook. Oktoberfestfan stelde speciaal voor Oktoberfest Alkmaar de beste traditionele outfits samen. Wie er eentje besteld maakt kans op kaarten voor hét Münchener Oktoberfest in 2022.

 
Pin It
Bekeken: 2363x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/