Vanaf woensdag 25 augustus rijdt de Doe Duurzaam bus weer door de gemeente Alkmaar. Ervaringsdeskundigen van stichting Natuur en MilieuEducatie geven mensen die langskomen simpele tips om energie te besparen. Dat is beter voor de natuur én het scheelt geld. Tips kunnen bijvoorbeeld gaan over verwarming, verlichting, isolatie of koken.

"Ik heb zelf een testbezoek mogen doen in Graft-De Rijp", vertelt Christian Braak, wethouder duurzaamheid. "Het is aan te raden voor jong en oud! Samen zetten we de eerste stappen naar duurzaam wonen voor een klimaatbestendige, groene en schone gemeente."

Op 25 augustus staat de Doe Duurzaam bus van 12:00 tot 16:00 uur bij basisschool De Lispeltuut in Vroonermeer-Zuid. Zaterdag 28 staat de bus weer bij de school, van 10:00 tot 14:00 uur. De allerlaatste halte die de bus aandoet is Winkelcentrum De Hoef op woensdag 17 november van 12:00 tot 16:00 uur.
Pin It
Bekeken: 1649x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/