Zondag 15 augustus wordt in de Alkmaarderhout weer Podium Onder De Boom Festival gehouden. Na een rumoerig en onzekere tijd met optredens, kan er bij de diverse bomen van twaalf acts genoten worden. Het programma bestaat uit een mooie mix van regionale en landelijke artiesten en nieuwe ontdekkingen, met als headliner Tim Knol onder de eik.

Verder is er onder andere muziek van KY. en The Oldtime Stringband, en theater van Nina Breem. Het festival heeft naast de โ€˜boomprogrammeringโ€™ zoals gewoonlijk animatietheater, kunstactiviteit, en er is lekkers van Soepp, Worsttruck en een ijsjesbus.

"Wij hebben wel wat aanpassingen moeten doen", betreurt Chaos Producties. "Eรฉn daarvan is dat wij tickets moeten verkopen. Om de sfeer (met minder bezoekers) zo goed mogelijk te maken, de extra kosten een stukje te dekken en voor de handigheid". Het aantal bezoekers is wat beperkt, omdat er geen sneltest of vaccinatiebewijs nodig is. Wel dus het vriendelijke doch dringende verzoek om 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, niet de hele tijd vanaf de zitplaatsen heen en weer te drentelen en geen eigen consumpties mee te nemen.

Podium onder de Boom duurt van 13:00 tot 19:00 uur. Toegang kost 10 euro, inclusief twee drankjes, en voor kinderen vanaf 4 jaar 5 euro, inclusief twee keer limonade.ย  Kaarten zijn te koop via chipta.com. Meer info op podiumonderdeboom.nl en op de Facebookpagina van het evenement.
Pin It
Bekeken: 1802x
https://ee.itk.ac.id/data/