De tweede editie van Lichtjesavond in Koedijk gaat niet door. De organisatie was in de veronderstelling dat er geen vergunning voor het evenement nodig was omdat er geen grote groepen mensen bij elkaar zouden komen. De gemeente Alkmaar liet echter weten dat er wel degelijk een vergunning nodig is. Het evenement zou komende zaterdag al plaatsvinden waardoor er niet voldoende tijd is om die alsnog aan te vragen. Tijdens de lichtjesavond versieren bewoners hun bootje en varen een route vanaf de Oudieplas.

Vorig jaar was er voor voor het eerst een lichtjesavond in Koedijk. Het ontbreken van een evenementenvergunning haalt definitief een streep door de editie van 2021. In juli werd ook duidelijk dat corona roet in het eten gooit voor de Koedijker Gondelvaart. Het evenement is geschrapt omdat het populaire evenement niet te combineren is met de coronamaatregelen. Wel roept de Gondelvaartvereniging op om op 21 augustus vlaggen uit te hangen en tuinen en huizen met lichtjes te versieren. Dat is de oorspronkelijke datum van de Koedijker Gondelvaart.
Pin It
Bekeken: 1990x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/