Het is zomer dus komen er weer met regelmaat klachten voorbij over motorrijders die goed gas geven om even lekker veel herrie te maken. Eentje maakte het wel erg bont door dat op de N9 in Alkmaar te doen in combinatie een wheelie. Toevallig was oom agent getuige.

De motor was bij verkeersagent Emiel Nota al opgevallen toen de bestuurder op de Kennemerstraatweg in Alkmaar stond te wachten om rechtsaf te slaan. Toen het licht groen werd draaide de motorrijder de N9 op, gaf hard gas en maakte een wheelie. Zijn motor maakte "super veel lawaai", omdat de dB-killer eraf was gehaald. Naast bekeuringen voor gevaarlijk weggedrag en de herrie, geldt een rijverbod met de motor, tot deze weer is goedgekeurd. Naast dat er geen dB-killer op zat, waren het kenteken en de verlichting ook niet in orde. (foto: Twitter @Milieuagent_AMR)
Pin It
Bekeken: 1573x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/