Een 19-jarige Alkmaarder is vrijdagnacht aangehouden voor het beroven van een 17-jarige jongen in de buurt van de Amalia van Solmsstraat in Alkmaar. De man achtervolgde de jongen op een scooter vanaf het station, bedreigde en beroofde hem. De politie kon de man later opsporen door de locatiegegevens van de telefoon die hij had gestolen.

Het 17-jarige slachtoffer fietste rond 2:15 uur vanaf het station richting huis toen de verdachte op een scooter op hem af kwam rijden. De 19-jarige Alkmaarder bleef om het slachtoffer heen slingeren met zijn scooter.

De jongen stapte van zijn fiets af en rende weg naar een flatgebouw. De verdachte reed op de scooter achter hem aan en liep daarna met het slachtoffer mee. Op de trap van de flat bedreigde hij de jongen en beroofde hem van zijn spullen. Vervolgens liep hij terug naar zijn scooter en ging ervandoor.

Een taxichauffeur heeft het slachtoffer geholpen en belde de politie. De agenten traceerden de verdachte in een woning op de Vincent van Goghlaan, door de locatiegegevens van de gestolen telefoon uit te lezen en de omschrijving van de man door het slachtoffer te gebruiken.

In het huis vond de politie de eigendommen van het slachtoffer en ook andere telefoons. Deze zijn in beslag genomen.
Pin It
Bekeken: 1692x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/