Karavaan en Podium Victorie organiseren van vrijdag 6 tot en met zondag 15 augustus 'Yes in my backyard'. YIMBI is een knipoog naar NIMBY, oftewel het gezegde 'Not in my backyard'. Gedurende tien dagen zijn er concerten en theateroptredens in het Victoriepark in Alkmaar theateroptredens. Ook is er een expositie over theater. Een coronatoegangsbewijs is niet nodig. Entree is gratis tot 19:30 uur en daarna 5 euro.

De muzikale aftrap is voor Yori Swart. De Bergense singer-songwriter staat bekend om haar warme, soulvolle stem en haar fingerpicking-stijl op de gitaar. De Bergense combineert moeiteloos verhalende pop, blues en country, en is vaste gitariste en zangeres in de band van Ilse DeLange.

De theatrale aftrap is op 6 augustus voor Omnia Pro Familia. De theatergroep presenteert een muzikale theatervoorstelling over verloren tradities, onderhuidse herinneringen en spanningen en krampachtige tompoezen tijdens de 65-verjaardag van pappa.

Vanaf het Victoriepark vertrekken ook de auto’s van de voorstelling Dashboard: een hiphop taxirit dwars door de Alkmaarse binnenstad.

Meer info en kaarten op yesinmybackyard.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl