Vanaf vrijdag 16 juli om 17:00 uur is de Koedijkerstraat in Alkmaar weer open voor alle verkeer. De straat is zowel onder als boven- als ondergronds grondig vernieuwd. Naast dat de weg weer aan de nieuwste normen voldoet, is de weg klimaatbestendig ingericht.

Eerder dit jaar kwam het werk nog tijdelijk stil te liggen omdat de aannemer failliet ging. Zo snel mogelijk werd een opvolger gevonden om de reconstructie voort te zetten. De gemeente en Stadswerk072 vinden het voor ondernemers en inwoners in de omgeving essentieel dat ze goed bereikbaar zijn. De Koedijkerstraat is veiliger gemaakt met een middenberm en een rotonde bij de Zijperstraat. Die middenberm is ook bedoeld om goed het regenwater op te vangen.

Na de vakantie worden het werk afgerond. Tot slot worden tijdens het plantseizoen in het najaar de bomen en planten geplant.
Pin It
Bekeken: 1519x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/