Medewerkers van de GGD Hollands Noorden worden regelmatig bedreigd en uitgescholden. Het gaat om de medewerkers in teststraten, op vaccinatielocaties en bij belteams. De Alkmaarse wethouder Elly Konijn noemt het te gek voor woorden: "Het is uitermate zorgelijk. Het is verschrikkelijk dat dit gebeurt bij mensen die zich inzetten voor ons allemaal," zegt ze tegen de Alkmaarsche Courant.

Als een medewerker wordt bedreigd, vaak telefonisch of via social media, dan wordt de politie ingeschakeld. Volgens directeur Edward John Paulina van de GGD neemt de politie de meldingen serieus en wordt er zo nodig actie ondernomen na een melding of aangifte.

Cijfers hoe vaak medewerkers al zijn bedreigd wil de GGD niet geven, maar er zou sprake zijn van een serieus probleem. De GGD heeft inmiddels een speciaal team is om bedreigde medewerkers op te vangen.
Pin It
Bekeken: 2342x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/