Het corona risiconiveau in Noord-Holland Noord is deze week van 'zorgelijk' teruggebracht naar 'waakzaam'. Dat gebeurde ook in zes andere regio's, waardoor het aantal nu op tien staat. Veertien andere regio's zitten nog op het niveau 'zorgelijk'. Alleen in Zuid-Holland Zuid is de situatie nog 'ernstig'.

Het niveau 'waakzaam' houdt in dat er wekelijks minder dan 35 per 100.000 inwoners positief testen, en hooguit twee ziekenhuisopnames. Nadat de laatste coronapatiënt bij het Alkmaarse ziekenhuis begin van de week is uitgezwaaid, zijn er geen nieuwe opnames meer geweest, aldus het NHD.

Vanwege het gedaalde risico laat Veiligheidsregio NHN de sturing van corona-gerelateerde zaken meer aan de gemeenten. Midden juli en augustus is er overleg tussen de zeventien burgemeesters om maatregelen af te stemmen.
Pin It
Bekeken: 2341x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/