In Heiloo groeit de weerstand tegen de komst van een Aldi in winkelcentrum 't Loo. Ongeveer twintig bewoners van de Holleweg hebben een bezwaarschrift ingediend. Ze vinden dat het plan voor een tweede supermarkt voor te veel verkeers- en geluidsoverlast zorgt in de buurt. Ook marktkooplieden van de weekmarkt op woensdag maken bezwaar. De bewoners willen beter worden betrokken bij de plannen.

Voor de Aldi is een plek bedacht aan de achterkant van het winkelcentrum, langs de Willibrordusweg. De parkeerterrein wordt daardoor smaller en de weg moet enkele meters worden verlegd. Omwonenden wijzen op problemen die er ontstaan rond laden en lossen.

De gemeenteraad heeft al besloten dat de omgeving wordt aangepast voor de komst van de Aldi. Over de exacte inrichting van het gebied moet de gemeente nog in overleg met de omwonenden. Een deel van de omwonenden stellen nu de komst van de Aldi helemaal ter discussie, en willen dat de gemeente ervan afziet. De wethouder wil de opdracht van de gemeenteraad uitvoeren en vooral in overleg hoe de openbare ruimte voor de Aldi wordt aangepast. Voor het terugdraaien van het besluit ziet de gemeente nog geen aanleiding.
Pin It
Bekeken: 3358x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/