Na een jaar zonder Zomer op het Plein was het zaterdag eindelijk weer zo ver. Alleen dan niet op het Alkmaarse Canadaplein, maar in de grote zaal van Theater De Vest. De aftrap was voor Joris Linssen met zijn semi-akoestische band Caramba. Zondag werd het jaarlijkse Talentstage gehouden, met speciale gast Tim Akkerman.

Talentstage zorgt altijd voor een goed gevuld plein, maar de grote theaterzaal was allesbehalve uitverkocht. Mogelijk komt het doordat De Vest pas laat extra kaarten mocht verkopen vanwege de versoepelingen. Maar het kan ook dat liefhebbers het weer te mooi vonden om voor 5 euro binnen te kijken naar optredens die altijd gratis waren. En het is toch niet hetzelfde, als je zitplaatsen krijgt toegewezen.

De studenten van het Conservatorium Haarlem maakten er met Tim Akkerman evengoed een mooi optreden van. (foto's: Marco Schilpp)
Pin It
Bekeken: 1636x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/