De politie is dit weekend op zoek geweest naar een illegaal feest in Eilandspolder bij Graft De Rijp en Schermer. Er gingen verhalen rond dat er inmiddels zo'n 80 kaarten voor dit feest verkocht zouden zijn. Daarop werd besloten actie te ondernemen.

Samen met Staatsbosbeheer en handhaving werd een actie opgezet. Meet meerdere vaartuigen werd in de Eilandspolder gezocht naar het bewuste illegale feest. dat werd overigens niet gevonden.

Een politiewoordvoerder meldt nog wel dat het gebied op dit moment de aandacht heeft. Feestjes in de Eilandspolder zijn een groot probleem. De feestgangers  vernielen en verstoren de beschermde natuur waardoor veel schade ontstaat.

 

 
Pin It
Bekeken: 1625x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/