Wielrenner Cees Bol uit Alkmaar maakt komende zaterdag opnieuw zijn opwachting in de Tour de France. De renner van DSM is met ploeggenoot Nils Eekhoff uit Rijsenhout de enige Noord-Hollander die aan de start staat.

Voor Bol wordt het zijn derde Tour. In 2019 haalde hij Parijs niet; vorig jaar finishte de Alkmaarder als 140ste. In de eerste week rook Bol aan een etappezege; hij sprintte naar een tweede en een derde plek. Voor deze editie van de Tour liggen er voor de sprinter opnieuw kansen op een dagsucces aangezien de eerste bergrit pas na acht dagen op het programma staat.

Niki Terpstra uit Bergen blijft dit jaar net als vorig jaar thuis. De 37-jarige kopman is door de teamleiding van TotalEnergies niet opgenomen in de achtkoppige selectie, meldt mediapartner NH Nieuws. Vorig jaar ontbrak Terpstra omdat hij onvoldoende hersteld was van een zware val in juni.

De Ronde van Frankrijk begint komende zaterdag in Brest. Zondag 18 juli ligt de eindstreep op de Champs-Élyssées in Parijs.
Pin It
Bekeken: 1803x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/