De Rijp is deze week de filmset voor de nieuwste Grote Sinterklaasfilm, die eind dit jaar in alle bioscopen in Nederland gaat draaien. Die gaat Trammelant in Spanje heten. Daaraan doen bekende Nederlanders mee, zoals Robert ten Brink, Lennart Driessen, Noraly Beyer en Martien Meiland. Verder zijn er rollen weggelegd voor Peter R. De Vries die een rechercheur speelt, Chris Tates, Pamela Teeves en Filip Bolluyt, Party Piet Pablo, TV-kok Giovanni Ciminita en meer bekende gezichten die in de vorige Sinterklaasfilm ook al te zien waren.

Producent Lucio Messercola koos het dorpje uit als filmset nadat hij het toevallig ontdekte via vrienden. Na contact met de gemeente kwamen alle lichten op groen te staan. Alkmaar hoopt op mooie publiciteit die wellicht meer toeristen naar de regio trekt. "We proberen actief te bevorderen dat filmploegen naar de gemeente komen,” zegt Sandra van der Bijl van Alkmaar Marketing.

De filmcrew werkt vanuit de Grote Kerk. Opnames vonden maandag vooral plaats op de Grote Dam. Later in juli zullen nog meer draaidagen volgen in de buitenlucht. Voor Martien Meiland wordt het zijn filmdebuut: "“Ik vind het enig om een rol te mogen vertolken in de nieuwe Sinterklaasfilm, dit wordt mijn filmdebuut. Ik vind het ontzettend spannend, maar kijk er enorm naar uit om onderdeel zijn van de film.”

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje is vanaf 6 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.


Pin It
Bekeken: 1785x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/