De Alkmaarse politie heeft dinsdagochtend een 40-jarige man uit Schagen aangehouden op verdenking van poging tot doodslag. Op maandag 19 april zou hij in de Paternosterstraat geprobeerd hebben iemand neer te steken met een mes.

Die bewuste avond kreeg de politie melding van een ruzie bij de Paardenmarkt, maar bij aankomst was er niets meer aan de hand en de aanwezigen wilden alleen kwijt dat het ging om wie het laatste biertje zou krijgen. De politie startte alsnog een onderzoek toen er door mediapartner NH Nieuws beelden werden toegezonden met daarin iemand die met een mes twee mensen achterna zat. Bij één van hen maakte hij een stekende beweging en miste maar net. Ze wisten allebei te ontkomen.

De verdachte is ingesloten voor verhoor.
Pin It
Bekeken: 1530x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/