Maandagmiddag hebben twee jongemannen twee scooters gestolen bij het Jan Arentsz College aan de Mandenmakerstraat in Alkmaar. De politie werd gebeld, die op zijn beurt Burgernet inschakelde voor hulp. Het mocht niet baten, de daders wisten evengoed met de Piaggio's te ontkomen.

De moeder van één van de slachtoffers vertelt in de Facebookgroep 'Je bent er ien uit Langedijk als...' dat de diefstallen tussen 14:00 en 15:00 uur plaats vonden. De Burgernet-oproep is echter van 16:32 uur.  Hierin werd gevraagd om uit te kijken naar twee jongemannen van 19 à 20 jaar oud. De ene droeg een donkerblauwe jas, spijkerbroek en zwarte schoenen. De ander droeg een blauw windjack. De  scooters zijn Piaggio's Zip met windscherm. De een heeft het kenteken DKF-27-J en de andere is grijs met rekje achterop en (blauw) kenteken F-831-JP. Om 17:33 uur kwam de mededeling dat de daders en de scooters nog niet achterhaald waren.

Wie meer denkt te weten over de scooterdiefstallen, kan de politie bereiken via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 1599x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/