Door het onthullen van een bijeninfohotel gaf wethouder Christian Braak van de gemeente Alkmaar donderdagmiddag de aftrap voor het tuinseizoen 2021. Hij werd daarbij geholpen door kinderen van de buitenschoolse opvang van Forte. Samen onthulden zij ook een waterdiertjesbank en een bodemdiertjeshut. Bij de objecten horen lesprogramma’s voor scholen en bso’s. Kinderen kunnen met een schepje op zoek naar wormen en andere kruipers en met onderwaterkijkers in de vijver kijken.

De Hortus gaat scholen uitnodigen om langs te komen. Het doel van Hortus Alkmaar is uiteindelijk om kinderen zo meer te leren over biodiversiteit. De Hortus heeft daarbij belangrijke samenwerkingspartners gevonden in Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, de Stichting De Groot & Slot Foundation en het Amerikaanse bedrijf doTERRA.
Pin It
Bekeken: 1684x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/