Voor het zevende jaar op rij heeft de Lionsclub Alkmaar Phoenix 'koffiepuntjes' van Douwe Egberts ingezameld voor de Voedselbank Alkmaar e.o.. De actie in onder andere Alkmaar, Heerhugowaard en de Egmonden leverde een recordaantal van bijna 1,7 miljoen waardepunten op, goed voor 3.470 pakken Aroma Rood.

Mede door corona doen steeds meer gezinnen een beroep op de Voedselbank. De Voedselbank Alkmaar e.o. ondersteunt hen met een wekelijks voedselpakket, maar daar zit maar af en toe een pak koffie bij. Een pak koffie is een klein gebaar, maar wordt zeer gewaardeerd.

De inzameling werd gedaan op 26 plekken in Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo, Limmen, Akersloot en de Egmonden. Het beste inzamelpunt was de Deen in De Mare, met 158.000 waardepunten goed voor 326 pakken. Uw Slager in ’t Loo in Heiloo en de AH op het Alkmaarse Oudorperplein brachten ieder genoeg punten bijeen voor 300 pakken. Over de afgelopen zeven jaar is het beste inzamelpunt het Noordwest ziekenhuis. (foto: Kees Scharringa)
Pin It
Bekeken: 2275x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/