Woensdag rond 16:30 uur is een arrestatieteam van de politie een woning aan de Rietbuurt in De Rijp binnengevallen om een verdachte man aan te houden. Het team maakte gebruik van geluids- en flashgranaten om de man te desoriënteren. Daarna is hij overmeesterd en geblinddoekt naar buiten gebracht. Naar verluidt hield hij iemand gegijzeld.

Volgens omstanders was het incident, mogelijk dus een gijzeling, al vanaf 15:30 uur aan de gang. De politie was grootschalig uitgerukt en had de omgeving afgezet. Het AT was volledig uitgerust met kogelwerende bovenkleding een een "bonk" en een kettingzaag om de woning binnen te komen.

De verdachte raakte gewond bij de overmeestering. Nadat hij de woning uit was geëscorteerd, is door eveneens opgeroepen ambulancepersoneel nagekeken en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (foto: Inter Visual Studio / Arjan Tushuizen)
Pin It
Bekeken: 2731x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/