Gemeente Alkmaar is een trend gestart waarin winkelruimte in de binnenstad wordt omgebouwd tot woonruimte. De V&D is daar een vooraanstaand voorbeeld van. Een nieuw project is de renovatie van het winkelpand aan de Laat 114-118, precies aan de overkant. De winkelruimte wordt in tweeën gesplitst en erboven worden zes appartementen ingericht.

Poland Bouw is goed bekend met de Alkmaarse binnenstad. Zo heeft het Alkmaarse bedrijf de Harmonie en een kaaspakhuis aan de Houttil omgebouwd tot woongebouwen en het oude bankgebouw aan de Koorstraat tot luxe winkel. Volgens Rodi is het winkelgedeelte in augustus gereed en is er inmiddels een huurder voor één van de twee ruimten. De appartementen, die tussen de 60 en 80 m2 groot worden en bestemd zijn voor verhuur, worden rond de kerst opgeleverd.
Pin It
Bekeken: 2405x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/