Woensdag werd een 14-jarige jongen betrapt met een groot keukenmes aan de Louis Couperusstraat in Alkmaar. De getuige belde de politie, die de jongen vervolgens wist te achterhalen. De politie is met de jongen naar zijn huis gegaan en heeft een ernstig gesprek met hem en zijn ouders gevoerd.

De getuige had gezien hoe de jongen een koksmes met een lemmet van 15 tot 20 centimeter in de bosjes verstopte, legt politiewoordvoerder Menno Hartenberg uit. Tegenover de agenten beweerde de jongen dat hij het mes gevonden had, maar het duurde niet lang voor hij toegaf het er zelf neergelegd te hebben. Hij zei het mes wel vaker mee te nemen uit de keuken omdat hij bedreigd wordt.

"Als je als 14-jarige met zo'n mes op zak loopt dan gaat er iets niet goed", schreef wijkagent Bart Pruiksma bij zijn foto van het mes op Instagram. "Totaal geen benul van de mogelijke consequenties". Wat voor actie er zal worden genomen tegen de dreigementen is nog niet bekend.
Pin It
Bekeken: 1457x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/