De gemeente Alkmaar heeft alsnog de personalia ontvangen van gedupeerden van de toeslagenaffaire in de gemeente. Wethouder Paul Verbruggen heeft de gemeenteraad laten weten dat de gegevens van alle 23 slachtoffergezinnen nu binnen zijn. Daarover wist hij een akkoord te bereiken met de Belastingdienst.

Verbruggen uitte eerder zijn frustratie over het ontbreken van de gegevens. Het Rijk vroeg de gemeente om de slachtoffers extra te ondersteunen -hetzij psychisch, hetzij financieel- maar omwille van de privacy wilde de Belastingdienst geen namen en adressen doorgeven.

Verbruggen riep via de media de 23 toen maar op zichzelf te melden bij de gemeente. Zo werd contact gelegd met zestien gedupeerden. De andere zeven worden nu benaderd door Halte Werk. Die gaat in kaart brengen waar deze mensen behoefte aan hebben.
Pin It
Bekeken: 1288x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/