Dinsdagavond is op de kruising van de Kennemerstraatweg en de Heilooër Tolweg in Alkmaar een ongeluk gebeurd. Een automobilist die uit de richting Heiloo kwam en de Heilooër Tolweg over wilde steken vond onverwacht een auto die vanuit de richting verkeersplein Kooimeer kwam op zijn pad.

Door de klap kwamen beide voertuigen aan de andere kant van de weg tot stilstand. De bestuurder die vanuit Heiloo kwam is samen met zijn twee kinderen en vermoedelijk lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurster van de auto die uit de richting van het Kooimeerplein kwam is ongedeerd gebleven. Een berger heeft beide voertuigen opgehaald. Omdat het om een door verkeerslichten gereguleerde kruising gaat, heeft iemand waarschijnlijk een rood verkeerslicht over het hoofd gezien.
Pin It
Bekeken: 1980x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/