Vanaf donderdag is de Schoorlse mountainbike route weer zonder omleidingen af te leggen. Dat meldt MTB-Noordwest op hun facebookpagina. De werkzaamheden verlopen zo voorspoedig dat besloten is om normale route volledig open te stellen.

De wandelroutes, ruiterroutes en het betonnen fietspad blijven nog wel gesloten omdat deze dwars door het gebied lopen waar nog werkzaamheden plaatsvinden

Een tijd was de mtb-route deels afgesloten vanwege bomenkap in het Dr. Van Steijnbos. In samenspraak met Staatsbosbeheer en de aannemer was de route tijdens de kerstvakantie tijdelijk opengesteld. De kap van het Van Steijnbos (één van de vier bossen in het Schoorlse duingebied) begon op 1 december na veel gesteggel tussen de provincie, Staatsbosbeheer en tegenstanders. Een fietspad en het populaire mtb-parcours lopen vlak langs dat bos.

Op 4 januari kwamen er weer hekken voor de route, zodat de aannemer veilig het resterende tophout kon versnipperen. Opening van de volledige MTB-route staat dat nu niet meer in de weg.
Pin It
Bekeken: 2418x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/