De kerstdagen staan voor de deur, maar dat betekent ook dat het niet zo lang meer duurt voordat iedereen weer van zijn kerstboom af wil. Vanwege corona heeft gemeente Alkmaar besloten om de jaarlijkse actie, waarbij kinderen een zakcentje kunnen verdienen door kerstbomen af te leveren op vaste punten, achterwege te laten en de inzameling op de oude manier te doen.

Van maandag 4 januari tot en met woensdag 13 januari verzamelt Stadswerk072 per wijk de bomen op doordeweekse dagen. Het verzoek is om de bomen tussen 06:00 en 7:45 uur op de aanbiedplaatsen achter te laten, vanzelfsprekend gestript van kerstversieringen. Op stadswerk072.nl staat een overzicht van data en wijken en op de inzamelingskalender staat een kerstboompje op de ophaaldag in de eigen buurt.
Pin It
Bekeken: 2236x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/