Maandagochtend hebben duikers van de brandweer het levenloze lichaam van een man uit het water langs de Huygendijk bij Heerhugowaard gehaald. Het slachtoffer zat in een auto met Pools kenteken, waarvan alleen nog de antenne op het dak boven het water uit stak.

De hulpdiensten kregen een melding van iemand die bandensporen in de berm had aangetroffen, en een lantaarnpaal die volledig uit de grond was gerukt en deels in het water lag. Duikers werden ingeschakeld om de auto te onderzoeken en troffen daarin het lichaam.

Wat er gebeurd was en lang de auto al in het water lag was nog niet duidelijk, maar wel dat het ongeval al wat eerder was gebeurd. Mogelijk was de bestuurder de macht over het stuur verloren door de verkeersdrempel nabij.

 
Pin It
Bekeken: 1920x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/