Sportregisseur Younes van Alkmaar Sport organiseert maandag 21 december, tijdens de kerstvakantie dus, Ballsport en Fightsport clinics voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar uit de wijken Oudorp, Vroonermeer en Huiswaard. De clinics worden gehouden in de Hoornse Vaart en zijn ook leuk voor kinderen die al bekend zijn met de sporten.

Het balsportprogramma duurt van 10:00 tot 13:00 uur en bestaat een clinic Fortnite Trefbal van Alkmaar Sport, een clinic basketbal van The Guardians en een clinic van de Alkmaarse Rugby UFC. Van 14:00 tot 17:00 uur staan drie vecht- en verdedigingssporten centraal. Funakoshi biedt karate aan, Hajime judo en Holland Schermen vanzelfsprekend schermen.

De sportclinics vinden plaats in de Hoornse Vaart en deelname kost 4,50 euro per persoon per dagdeel. Vooraf aanmelden is noodzakelijk, dit kan via alkmaarsport.nl/sportclinics. Betalen met de AlkmaarPas is mogelijk. Publiek kan helaas niet aanwezig zijn.
Pin It
Bekeken: 1574x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/