Johannette Zomer en Mike Fentross presenteren vrijdag 11 december twee keer een heerlijk kerstrepertoire uit alle tijden en windstreken in de Lutherse Kerk van Alkmaar. In een intieme setting zingt sopraan Johannette bekende en minder bekende Carols en traditionele kerstliedjes, van feestelijk tot ontroerend. Mike begeleidt haar op zijn theorbe, vihuela of renaissance luit.

Volgens goede Engelse traditie begint het duo met 'Once in Royal David City', om vervolgens via prachtig Frans, Duits, Spaans en Nederlands kerstrepertoire in Amerika uit te komen bij het gezamenlijk van een Witte Kerst en vervolgens af te sluiten door elkaar een 'A Merry Little Christmas' toe te wensen.

Het eerste concert is om 19:30 uur en het tweede om 21:00 uur. De Lutherse kerk is de vinden aan de Oudegracht. Kaarten en meer informatie op klassiekemuziek.nl.
Pin It
Bekeken: 1530x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/