Naast dat de tv-uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdagavond drie nieuwe meldingen opleverde van vrouwen die slachtoffer zijn geworden, zijn er tot nu toe 19 nieuwe tips aangeleverd in de zaak van de billenmepper in Alkmaar. Dit meldt mediapartner NH Nieuws.

In totaal hebben 23 vrouwen een melding gedaan van aanranding door iemand die van achteren op de fiets nadert, op de billen slaat of erin knijpt, en er vervolgens hard vandoor fietst. Het meest recente slachtoffer viel dinsdagmiddag op het fietspad langs de Hertog Aalbrechtweg. Een vrouw liep daar hard toen ze werd gemept. De dader reed op zijn herenfiets door richting station Alkmaar Noord. De man is ook al gespot op een opoefiets. Ook deze keer verborg zijn gezicht met zijn capuchon.

Omdat de man zijn gezicht verbergt en fietst is het signalement niet scherp. Hij wordt tussen de 20 en 30 jaar geschat en 1,80 tot 1,95 meter lang. Eén slachtoffer zei dat hij kort donker haar had, en een nerdy-uiterlijk. Wie meer weet wordt verzocht de politie via 0900-8844 te bellen.
Pin It
Bekeken: 1057x