Op dit moment wordt gewerkt aan de grote nieuwe Nederlandse dramaserie The Spectacular. Aanvankelijk zouden de laatste vier draaidagen in Amsterdam plaatsvinden, maar de keuze is gevallen op Alkmaar. Waar vanaf 3 november precies gefilmd wordt moet nog worden bepaald, laat producent Pupkin weten aan Alkmaar Centraal. Pupkin en co-producent VPRO zoeken figuranten om dronken lui, Britse soldaten, journalisten, fotografen en forensische medewerkers te spelen.

De vierdelige serie speelt zich af eind jaren '80, aan het einde van het Noord-Ierse conflict. Het grensgebied van Nederland, Duitsland en België wordt opgeschrikt door een reeks IRA-aanslagen. In Duitsland zijn Engelse soldaten gestationeerd en ze gaan onder andere in Limburg stappen. Een speciaal gevormd team van lokale rechercheurs moet de groep terroristen, die zichzelf als vrijheidsstrijders zien, proberen op te pakken maar krijgen steeds meer het gevoel dat ze door diverse hoge autoriteiten worden tegengewerkt. Ondertussen blijkt een grote aanslag in Nederland te worden voorbereid, genaamd The Spectacular. Het verhaal is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal.

De figuratie-rollen geven weinig prijs. Vermoedelijk worden Limburgse scènes in Alkmaar gespeeld, maar wie weet is de geplande IRA-aanslag in het verhaal wel gepland in de kaasstad. Er wordt vanaf 3 november vier dagen van 13:00 tot 23:00 uur gedraaid en de vergoeding is 40 euro. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., inclusief foto, kledingmaat en 06-nummer.

Bijzonder is dat alle buitenlandse scènes op grote sets in een studio worden opgenomen. Hadewych Minis (Van God Los en Riphagen) speelt de hoofdrol. Game of Thrones-fans zullen waarschijnlijk wel Kerr Logan en Ian Beattie herkennen. De uitzending van The Spectacular staat gepland voor het najaar van 2021. (foto: Dreamstime / Romica)
Pin It
Bekeken: 1539x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/