Inmiddels heeft de Alkmaarse politie meer bekend gemaakt over de controle van een auto op de Drechterwaard, met daaropvolgend de aanhouding van drie verdachten. Dit blijken een 21-jarige Alkmaarder, een 27-jarige man uit Hoogwoud en een 28-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats te zijn. Naast inbrekersspullen en materialen voor een verborgen hennepkwekerij, trof de politie ook vermoedelijk gestolen goederen.

Rond 20:45 uur wilden agenten een auto op de Winkelwaard te controleren. De bestuurder kreeg een stopteken, maar besloot juist harder te gaan rijden. De politie ging er achteraan en volgde de auto over de Schinkelwaard en de Drechterwaard. De bestuurder stopte plotseling ter hoogte van de Rijperwaard en de vier inzitten stoven de auto uit.

Na achtervolgingen te voet, onder andere door tuinen en door een sloot, konden er drie worden opgepakt. Dit mede dankzij behulpzame  buurtbewoners en de inzet van een politiehelikopter. Bij een van de aanhoudingen was pepperspray nodig. De drie mannen zijn ingesloten voor nader onderzoek en verhoor.

In de auto werden inbrekerswerktuig gevonden, spullen om hennepteelt te maskeren en vermoedelijk gestolen spullen. Er wordt nader onderzoek verricht naar de herkomst van deze voorwerpen, waaronder een boordcomputer waarschijnlijk uit een VW of Seat. (foto: Politie.nl)
Pin It
Bekeken: 1448x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/