In samenwerking met gemeente Alkmaar organiseert Steenbreek Alkmaar een regentonnenactie. Wie zijn favoriete tuintip deelt, maakt kans op een nieuwe regenton van 114 liter. Er worden er tien weggegeven.

Het najaar is een toptijd voor planten. De bodem is nu nog redelijk warm en er zijn zelden lange droge perioden. De klimaatverandering is de herfst steeds milder. Niet gunstig voor de hele planeet, maar wél voor alles dat in het najaar geplant wordt en daar van het voorjaar van wil genieten. Een regenton helpt bij het onderhouden van de tuin, zonder drinkwater te hoeven gebruiken.

De actie loopt tot en met 31 oktober. Tips kunnen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer op hortusalkmaar.nl/steenbreek/.
Pin It
Bekeken: 2674x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/