Alkmaar – Woningeigenaren met een woning gebouwd voor 1980 kunnen zich tot 23 oktober 2020 bij Isolatieloket aanmelden voor isolatie advies. Bij dit advies nemen we kosteloos en vrijblijvend de isolatie mogelijkheden voor uw woning door. Welke bouwdelen zijn voldoende geïsoleerd en waar is winst te behalen? Wat kost het en hoeveel kan ik besparen?

“Alleen dit jaar nog extra hoge subsidie”

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

In de gemeente Alkmaar staan ca. 6500 koopwoningen met een energielabel C of lager en gebouwd voor 1980. Deze woningbezitters kunnen dit jaar nog gebruik maken van een zeer interessante subsidie. Om aanspraak te kunnen maken op de subsidie dienen er 2 (of meer) energiebesparende maatregelen genomen te worden.

Tijdelijk extra hoge subsidie bedragen:

Spouwmuurisolatie €8,00 pm2
Vloerisolatie €11,00 pm2
Bodemisolatie €6,00 pm2
Dakisolatie €30,00 pm2
Glasisolatie €53,00 pm2

Samenwerking regionale isolatie adviseurs en bedrijven

Isolatieloket heeft een uitgebreid netwerk van isolatie adviseurs en isolatiebedrijven. Door de collectieve aanpak kunnen onze partners efficiënter te werk gaan en geniet u als woningbezitter naast de subsidie van gezamenlijke inkoopkorting. Dubbel profiteren dus!

Isolatieloket selecteert installateurs op basis van een prijs, kwaliteit, ervaring, certificering en klanttevredenheid. Verzeker u zelf van de beste prijs en vakkundige installatie.

Om samen het coronavirus meer onder controle te krijgen gebeurd het advies grotendeels op afstand. Om de werkzaamheden zo goed mogelijk voor te bereiden komt de isolatieadviseur enkel langs voor de technische inspectie.

Hoe schrijft u zich in voor deze actie?

U schrijft zich voor 23 oktober 2020 in op www.isolatieloket.nl/alkmaar.  Heeft u geen internet of heeft u eerst nog een vraag? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de Coördinator - Frank van der Lei - 06-55757855 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It