Eind vorige week was de lancering van de campagne 'Oudorp door de jaren heen'. De campagne draait om een uniek album over de geschiedenis van Oudorp, waarvan de eerste twee exemplaren bij het witte kerkje De Terp werden aangeboden door Robin de Goede van AH Oudorp aan cultuurwethouder Christiaan Braak en SHO-voorzitter Joop Duinmeijer. Oudorper Gerard Reus gaf een korte ludieke toespraak.

Het Historisch Verzamelalbum Oudorp is een initiatief van Albert Heijn Oudorp en Stichting Historisch Oudorp en is tot stand gekomen met medewerking van het Regionaal Archief Alkmaar en andere welwillende organisaties en medewerkers. Liefhebbers kunnen hun eigen album samenstellen. Bij iedere 10 euro aan boodschappen bij de Appie van Oudorp zijn vier historische plaatjes te krijgen.
Pin It
Bekeken: 1436x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/