Alkmaar Centraal


Zaterdag 5 september start een nieuw discoseizoen in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar. Kinderen tot 13 jaar die van swingen, zwemmen, gezelligheid en fijne muziek houden, kunnen één keer in de maand in zwembad Hoornse Vaart lekker uit hun dak gaan. Het thema voor de eerste editie van dit seizoen is 'Glow in the Dark'.

Na 'Glow in the Dark' komen onder andere de thema’s Halloween, Piraten, Superhelden, Circus en Jungle langs. Veel kinderen dansen twee uur lang in en langs het water op de live-muziek van DJ Pim. Het zwembad wordt tot opgevrolijkt met spectaculaire discoverlichting. Het snackarrangement van de restauratie horeca is ook altijd populair.

De disco duurt van 19:00 tot 21:00 uur en vindt plaats in het golfslagbad, het 25-meterbad en de waterspeeltuin. Voor kinderen zonder zwemdiploma is volwassen begeleiding verplicht. Toegang kost 6,70 euro, er mag één volwassene per kind gratis mee naar binnen. Het snackarrangement is te reserveren voor 11,20 euro per kind via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast zijn er speciale arrangementen voor kinderfeestjes, waarbij de jarige gratis naar binnen mag. Kijk ook op hoornsevaart.nl/discozwemmen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl