Aan de Spieghelstraat in de Alkmaarse wijk Oud-Overdie worden woningen bijgebouwd. Om ruimte te creëren is ook de strook parkeerplekken langs de weg afgezet en dat levert flink wat ergernis op. "Het bouwbedrijf neemt al weken tientallen parkeerplaatsen illegaal in (geconstateerd door @gemeentealkmaar zelf), maar alleen tegen in wanhoop fout parkerende buurtbewoners komt handhaving in actie", Twitterde een bewoner woensdag ontstemd.

Volgens de Twitteraar is het tijdelijk verdwijnen van al die parkeerplekken een van de grootste veroorzakers van de huidige parkeerproblematiek in de Oud-Overdie. Diezelfde ochtend werd gereageerd door gemeente Alkmaar. "Ik heb het gelijk nog een keer gemeld bij Stadstoezicht, inclusief foto", liet Bob van de gemeente Alkmaar weten. (foto: Twitter @BazReznik)
Pin It
Bekeken: 1605x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/