Atelier Puur-Haar van Denise Ruiter kapsalon is verkozen tot Leukste Kapsalon van Alkmaar tijdens de Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon 2020. Met een 9,7 als waardering en de meeste stemmen laat ze alle andere Alkmaarse kapsalons achter zich. Je Haarkamer was het die net als vorig jaar de titel Leukste ZZP Kapper van Alkmaar binnensleepte met zowel het hoogste cijfer en de meeste stemmen.

De nominatie voor Leukste Kapsalon van het jaar was voor Denise een grote verrassing. "Ik heb geen idee wie mijn salon heeft genomineerd, maar het voelt als een groot compliment. Mijn salon is pas sinds december 2019 open en door de coronacrisis was ik bang dat ik het moest afleggen tegen grotere kapsalons. Dat klanten mij zo hoog waarderen geeft mij een ontzettend goed gevoel en motiveert mij op deze voet door te gaan". Ze vermoedt dat ze won omdat ze in het innovatieve en groene bedrijfsgebouw De Ondernemerstuin is gevestigd, ook haar kapsalon duurzaam is en ze alleen hoogwaardige biologische producten gebruikt.

De provinciale en nationale titels gingen naar andere bedrijven, maar dat mocht de pret niet drukken.

De verkiezing wordt georganiseerd door Vote Company, in samenwerking met Top Hair International, The Hair Xperience, Kapperskorting.com en United Consumers. Vanwege de coronatijd werden de prijzen bekendgemaakt via een live stream, die op Facebook en YouTube te volgen was. De uitzending is nog terug te kijken. Stemmers konden prijzen winnen als Apple Earpods, een
VVV Giftcard en een gratis knipbeurt bij je favoriete kapper. Bovendien was er een extra winactie met als hoofdprijs twee vliegtickets naar Ibiza.
Pin It
Bekeken: 2087x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/