In Podium Victorie gingen zondag voor het eerst in het anderhalve-metertijdperk de deuren weer open voor de Sunday Sessions. In een intieme setting laten vermaarde vocalisten eens in de maand op zondagmiddag hun talent horen. Normaal in de kleine zaal, vanwege de onderlinge afstand deze keer in de grote. Beneden was plek voor 45 duo's aan een tafeltje. Op het balkon waren ook alle vijftien tafels bezet.

De vocalist was deze keer soulzanger Bo Saris. Hij stond eerder op North Sea Jazz Festival, Eurosonic Noorderslag en vele Europese podia. Hij werd begeleid door de vaste huisband van de Sunday Sessions: toetsenist Ferry Lagendijk, gitarist Aron Raams, bassist Sven Happel en drummer Marc Schenk.

Meezingen of meedansen was niet toegestaan, dat was wennen voor iedereen. Desalniettemin waren muzikanten, vrijwilligers en publiek heel blij dat Podium Victorie op deze manier weer eens een live optreden had mogelijk gemaakt. (foto's: Albert Jolen)
Pin It
Bekeken: 1543x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/