De Beethovensingel in de wijk Bergermeer was vrijdagochtend afgezet wegens de terugkeer van de 53 kinderen van groep 8 van de Nicolaas Beetsschool. De leerlingen keerden per fiets terug van een alternatief kamp, dat de afgelopen drie dagen werd gehouden in Egmond aan Zee.

Nadat de eindmusical en het oorspronkelijke kamp moesten worden afgelast vanwege strenge Covid-9 protocollen, gingen ouders aan de slag om een alternatief te verzinnen. Dit werd een driedaags uitje naar Egmond aan Zee met alle klassieke elementen van een schoolkamp onder begeleiding van 15 ouders.

Vrijdagochtend werd het schoolkamp afgesloten en fietsten de 53 kinderen terug van Egmond naar Alkmaar. Vanaf de Beethovensingel werden de kinderen begeleid door motorrijders en onder luid gejuich onthaald. In een erehaag rondom de Beethovensingel stonden de kinderen uit alle klassen, meesters en juffen en familie van de leerlingen van groep 8 die hiermee afscheid neemt van hun basisschool.
Pin It
Bekeken: 1812x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/