Donderdag rond 15:30 uur is een 12-jarige jongen beroofd door drie jongens op het schoolplein van de 1e Montessorischool aan het Arkplein in Alkmaar. Het drietal ging er vandoor met zijn blauwe Eastpack-rugtas. De moeder van de jongen heeft inmiddels een afspraak bij de politie voor aangifte en plaatste oproepen op de Facebookpagina's van Buurtpreventie het Rak en de Horn, en 'Je bent Alkmaarder als...'.

Twee van de drie daders zijn donker getint, eentje heeft een Aziatisch uiterlijk. De drie waren vooral donker gekleed, droegen zwarte petten en een hoodie er overheen. Een van de donkere jongens droeg een rode jas.

Wie meer denkt te weten of camerabeelden heeft, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Een berichtje plaatsen op een van de genoemde Facebookpagina's kan natuurlijk ook.
Pin It
Bekeken: 1804x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/