Alkmaar Centraal


De kantoren van Rabobank Alkmaar e.o. in Bergen en het centrum van Alkmaar gaan niet meer open. Volgens de bank gaat het licht uit op de locaties omdat door de digitalisering steeds minder klanten langskomen. De twee panden waren al enkele maanden gesloten als corona-maatregel. Op 6 juli kan de verhuizer de inventaris komen ophalen.

Voor klanten die voor hun bankzaken persoonlijk contact willen, resteert het nieuwe hoofdkantoor aan de Robonsbosweg in Alkmaar. Vanaf maandag 6 juli zijn de filialen in Heiloo, Heerhugowaard, Noord-Scharwoude en Castricum wel weer open.

Rabobank heeft al zijn Alkmaarse klanten schriftelijk geïnformeerd over de sluiting van de vestigingen in Bergen en Alkmaar. "Met het versnellen van de digitalisering door de coronacrisis, de komst van de Geldmaat en doordat steeds meer klanten hun bankzaken online regelen, hebben we besloten twee van onze kantoren in de regio Alkmaar definitief te sluiten."

De Rabobank zegt zich ervan bewust te zijn dat sommige klanten mogelijk hinder ondervinden van de veranderingen. Daarvoor breidt de bank het aantal mobiele adviseurs uit. Deze adviseurs worden ingezet om klanten op weg te helpen en waar nodig thuis te bezoeken. Ook geven zij tips om financieel misbruik te voorkomen. (foto: Rabobank Bergen / Luc Lassche)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl