De politie is op zoek naar de scooterrijder en zijn passagier, die zaterdagavond doorreden na een ongeval op de Herenweg in Oudorp. Een 15-jarig meisje reed rond 21:15 uur bij De Wieken en voorzag een botsing met het naderende tweetal. Ze stapte af en wist zichzelf zo te redden, maar haar fiets kwam er minder goed vanaf. De scooterrijder en passagier daarna reden door.

De politie was na de melding van het ongeval snel ter plaatse en heeft nog gezocht naar de scooterrijder en zijn passagier, maar ze zijn niet meer gevonden. Diverse omstanders zijn bevraagd, maar niet meer werd duidelijk dan dat het om twee personen op een donkere scooter ging. Het meisje en de fiets zijn door haar vader opgehaald. Deze fiets heeft sowieso een nieuw voorwiel nodig.

Wie meer over het ongeval denkt te weten, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.
Pin It
Bekeken: 1796x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/