Het is weer mis met de Leeghwaterbrug in de N242. Deze keer aan het brugdeel voor verkeer richting Heerhugowaard. De file reikt inmiddels tot op de A9 ter hoogte van Heiloo. Details zijn nog niet bekend, maar de kans is groot dat de eindschakelaar, die om moet gaan zodra het brugdek veilig gesloten is, weer faalde.

De vorige keer, zaterdag nog, zorgde hetzelfde euvel voor een verkeersinfarct in en om Alkmaar. De reparatie duurde twee uur. De provincie beloofde beterschap, maar was blijkbaar nog niet in staat om die in ruim een halve week te bieden.

Ook probeerde de provincie ervoor te zorgen dat, als het dan toch weer mis zou gaan, de reparatie sneller zou geschieden, al is dat naar eigen zeggen een lastige opgave, die wordt gedaan door een monteur uit IJmond. Vanmiddag zal duidelijk worden of dat inmiddels wel gelukt is.
Pin It
Bekeken: 2940x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/