Oberon Theaterproducties is op zoek naar jong talent voor de musical The Addams Family, die volgend jaar wordt gespeeld in Theater de Vest in Alkmaar. Iedereen tussen de 14 en 21 jaar oud die graag zingt en danst, kan auditie komen doen op dinsdag 23 juni vanaf 19:30 uur in het Olympiagebouw aan de Olympiaweg 17.

De vreemde, charmante, een beetje enge maar ook grappige Addams familie komt tot leven in een duivels leuke show van Oberon. Wednesday Addams, de ultieme prinses van de nacht, is verliefd op een lieve, slimme, knappe jongen uit een zeer goed milieu. Ze vertelt het haar vader, maar smeekt daarbij om het haar moeder Morticia nog niet te vertellen. Voor het eerst heeft Gomez een geheim voor zijn vrouw. Alles verandert wanneer de familie Addams een dinertje geeft voor de β€œnormale” familie van het vriendje. De magnifieke macabere musical is geschreven door de Jersey Boys Marshall Brickman en Rick Elice, en Drama Desk Award winnaar Andrew Lippa.

Aanmelden kan via oberontheater.nl/audities.
Pin It
Bekeken: 1722x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/