Sinds 1 juni mogen jongeren van 13 tot en met 18 jaar weer onder begeleiding samen buiten sporten, bewegen en activiteiten volgen, zonder daarbij 1,5 meter afstand tot elkaar te  hoeven houden. Alkmaar Sport organiseert in juni diverse buitenactiviteiten voor jeugd op verschillende locaties. De activiteiten zijn gratis en aanmelden is niet nodig.

Op donderdag 11 en 18 juni, vrijdag 19 juni en maandag 29 juni zijn er telkens op twee locaties tik- en trefspelen en kan er lekker gerend worden. Op 11 juni op het Cruijff Court Daalmeer en het grasveld achter basisschool De Vlieger, en op 18 juni bij de voetbalkooien aan de Melis Stokelaan en op het grasveld bij Overdie Ontmoet. Op 19 juni zijn deze activiteiten op het Cruijff Court Daalmeer en het grasveld tussen basisschool De Zandloper en De Rietschoot, en op 29 juni op het grasveld naast basisschool de Burijn en weer het Cruijff Court Daalmeer.

Er kan ook aan atletiek gedaan worden op maandag 15 en 22 juni en dinsdag 30 juni op respectievelijk het kunstgrasveld aan de Heilooërdijk, het grasveld tussen basisschool de Zandloper en de Rietschoot en bij de voetbalkooien Melis Stokelaan.

Meer informatie op cjgalkmaar.nl/nieuws/. (foto: Pexels / Lukas)
Bekeken: 1726x