Het gaat vandaag de dag alleen nog maar over Corona en de maatregelen die hier aan vastzitten. Wij hopen dat het allemaal weer zo snel mogelijk bij het oude is maar weten ook dat dit niet realistisch is.

Wij moeten met elkaar naar een nieuwe omgangsvorm zoeken om toch met z’n allen gezond te blijven. En ook in ons werk is dat erg moeilijk. Natuurlijk kunnen wij op afstand een luisterend oor zijn, maar even een kleine aanraking van troost kan momenteel niet. Dat is buitengewoon vervelend omdat dat juist één van de redenen is om dit vak uit te oefenen.

Wij hebben een mooi uitvaartcentrum met een grote aula voor een kleine bijeenkomst of een condoleance en natuurlijk een 24-uurs suite waar de familie een sleutel van krijgt zodat zij niet alle vrienden en bekenden thuis hoeven te ontvangen. Deze suite biedt vrienden en bekenden de mogelijkheid om ook in deze tijd in alle rust en veiligheid afscheid te kunnen nemen van hun dierbare.

Wij kunnen hele verhalen vertellen over hoe uitvaarten er vandaag de dag uitzien maar dat vinden wij persoonlijk en een uitvaart blijft maatwerk. Iedereen is anders en wil ook zijn of haar uitvaart zoals hij of zij dat wilt. Wij zullen u daarin blijven adviseren tijdens de Corona crisis maar ook na het Corona tijdperk, want een ding staat vast wij samen kunnen het Corona virus verslaan.

Blijf vooral gezond!!

Uitvaartverzorging Duin | Lindenlaan 100 | 1815 HJ | Alkmaar | 072-5115238 | uitvaartverzorgingduin.nl
Pin It