Met een grand opening op maandag 1 juni om 12:00 uur opent HAL25 de poorten van het nieuwe HAL-terrasfalt: een rijk gevuld terras op maar liefst 1500m2 asfalt met zitplaatsen voor zo'n 150 bezoekers. Het megaterras is volgens de coronaregels voorzien van looproutes, voldoende bewegingsruimte en zitplaatsen op anderhalve meter en vanaf Tweede Pinksterdag open op vrijdag, zaterdag en zondag.

In het midden van het terras staat ‘IJzeren Hein’, een enorm stalen beeldsculptuur van Vuur in Staal, iedereen met open armen te verwelkomen. Op het terras is vanaf Tweede Pinksterdag elke keer wel wat te beleven met muziek vanuit de HAL met 'GeenRadio!' en een ‘silent’ buitenbioscoop met koptelefoons van Het Moment. Buiten is biertuin The Scrapyard open en binnen kunnen bezoekers een lekkere hap scoren bij een aantal lokale foodtrucks of een ijskoud drankje bestellen bij de HAL 25-bar. Op vrijdagavonden worden live beelden uitgezonden vanuit tv-studio Hallywood 25 en op zondagen zijn er kidsactiviteiten van Fablab de Kaasfabriek en Junior IOT.

Op Tweede Pinksterdag is HAL25 open van 12:00 tot 23:00 uur, daarna iedere vrijdag en zaterdag van 16:00 tot 23:00 en op zondag van 14:00 tot 21:00 uur.
Pin It
Bekeken: 1544x
https://ee.itk.ac.id/data/